با حضور دکتر هاشمی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی انجام شد؛
برگزاری دومین جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان
دومین جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان خراسان شمالی امروز دوشنبه 31 شهریورماه 1404 با حضور مدیران و کارشناسان دستگاههای مرتبط برگزار و پنج دستور کار اصلی آن بررسی و تصمیمگیری شد.

به گزارش وبدا، دکتر سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، بر لزوم همکاری جمعی برای پیگیری مصوبات گروه کاری تأکید کرد و گفت: پیگیری این مصوبات نمیتواند تنها به یک یا دو دستگاه محدود شود.
در این جلسه به برگزاری جشنوارههای مختلف در سطح استان و لزوم رعایت موضوعات بهداشتی در غرفههای آنها اشاره شد که دکتر هاشمی همچنین درباره این موضوع تأکید کرد که کالاها باید بهداشتی بوده و مجوز سلامت داشته باشند تا امنیت غذایی ارتقا یابد.
دکتر افشین دلشاد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در خصوص پیشگیری از حوادث ترافیکی اعلام کرد: هدفگذاری انجام شده، کاهش مرگ و میر ۲۰ درصدی طی ۲۰ سال است.
وی با اشاره به روند تغییرات آمار تصادفات در استان افزود که مصدومان در حال افزایش هستند و این امر برای نظام سلامت و مردم هزینهزا است، اما کاهش کشته شدگان در مناطق درون شهری مناسب بوده و جایگاه خوبی دارد.
همچنین در دستور جلسه مربوط به دستاندرکاران نظارت بر سلامت غذایی، دکتر دلشاد بر اهمیت گشتهای مشترک در سطح عرضه و توجه ویژه به کالاهای آسیبرسان به سلامت تأکید کرد و افزود: مصرف کم شیر و لبنیات میتواند در بلندمدت مشکلاتی مانند پوکی استخوان و الزایمر به همراه داشته باشد.
ملیحه یغمایی، مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری نیز درباره هماهنگی بینبخشی در سلامت غذایی و مسائل مربوط به حیوان گزیدگی گفت: این مسائل چند سویه است و باید مجموعههای مختلف در تصمیمگیری و اقدام مؤثر دخیل باشند. وی بر اجرای شیوهنامههای پایدار و صحیح برای کنترل جمعیت سگهای ولگرد تأکید کرد. دکتر هاشمی نیز یادآور شد: حضور مدیران و همکاران در جلسات ضروری است تا تصمیمات اتخاذ شده به سمت اجرایی شدن پیش رود.
نظر دهید